Tag: #CityOfTirana

Blog Image

Edhe qyteti ka nevojë të flejë!

  • On July 10, 2022
“Edhe qyteti ka nevojë të flejë“ është një projekt që po zbatohet nga Qendra për Zhvillim dhe Integrim me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022! Projekti përfshihet nën programin Rinia dhe Eco-Health / Rinia krijon Kulturë dhe synon ndërgjegjësimin e […]