Thirrje per Aplikim

Blog Image

Thirrje për aplikim!

  • On September 29, 2022
Ditën e premte, datë 7 Tetor 2022, ora 17:00-18:00 pranë ambjenteve të Tirana Youth Capital “Edhe qyteti ka nevojë të flejë!” Aktiviteti i dytë i këtij projekti është takimi sensibilizues për ndotjen akustike në Tiranë me të rinjtë e Kryeqytetit Evropian të Rinisë 2022! Përfshirja e rinisë në një diskutim mbi problemet e mjedisit dhe […]