Uncategorized

Filmi i animuar “Endërr nga përtej”!

  • On November 22, 2022
Edhe qyteti ka nevojë të flejë! Filmi është realizuar në kuadër të projektit “Edhe qyteti ka nevojë të flejë“ dhe ka për qëllim të përçojë mesazhe ndërgjegjësimi për të rinjtë dhe qytetarët e Tiranës, për rolin dhe detyrën e gjithësecilit në uljen e nivelit të ndotjes akustike! Faleminderit për punën e realizuar Armand Bora dhe […]